Misiunea mea

Alina Jurescu: Fac lucrurile să se întâmple în lumea creditelor

Mă numesc Alina Jurescu și sunt broker de credite cu peste 15 ani de experiență în domeniul bancar. Dacă ești la început de drum în aventura finanțării unei locuințe, sau dacă procesul de creditare îți pare o adevărată junglă, ai ajuns în locul potrivit.

Misiunea mea este simplă: „Dau credit viselor tale, Gratuit!”. Da, ai auzit bine! Nu îmi iau onorariu de la clienți. Sunt plătită de către bănci atunci când creditul este aprobat. Așadar, interesul meu este să găsesc cea mai potrivită soluție de finanțare pentru tine.

M-am specializat în credite ipotecare pentru că acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai anevoioase dar și cele mai satisfăcătoare. Lucrez cu toate băncile și mă pricep să rezolv chiar și cele mai complicate cazuri.

Nu ești doar un dosar sau o cerere de credit pentru mine. Ești o persoană cu vise și nevoi, iar rolul meu este să te ajut să le îndeplinești. Negociez pentru tine costurile, mă ocup de toate documentele și mă asigur că procesul de creditare este cât mai neted și lipsit de obstacole.

De ce să colaborezi cu mine:

  1. Experiență amplă în domeniu: Peste 15 ani de experiență în sectorul bancar.
  2. Servicii Gratuite: Sunt remunerată de bănci, nu de tine.
  3. Abordare personală: Înțeleg că fiecare client este unic și merită o abordare personalizată.
  4. Soluții creative: Lucrez cu numeroase bănci și pot să îmi permit să găsesc soluții chiar și pentru cele mai complicate cazuri.

Serviciile mele sunt Gratuite, mă plătesc băncile dacă se aprobă creditele.

Dacă te gândești să îți cumperi o casă și ai nevoie de credit, nu ezita să mă contactezi. Hai să transformăm visul tău în realitate, împreună!

Pentru print (11)

Expertiza nu este despre cât de mult știi, ci despre cât de bine poți aplica ceea ce știi.

Cu ce te pot ajuta

Dacă aveți orice întrebare,
apelați-mă la numărul
(+40) 742 340 888

Numele meu este Alina Jurescu și sunt Credit Advisor.