Servicii

Nu poți recupera timpul pierdut, dar poți să îl economisești. Alege să investești inteligent în viitorul tău financiar.

Fără costuri suplimentare, îți ofer resursele și expertiza mea pentru a-ți face viața mai ușoară. Identific soluția financiară care ți se potrivește, negociez termenii în favoarea ta și îți pregătesc întregul dosar. Tot ce rămâne de făcut este să pui semnătura finală pe contract.

alina jurescu broker credite cluj

Ceea ce faci cu cunoștințele tale valorează mai mult decât cunoștințele în sine.

Alina Jurescu, Credit Advisor

Cum vom colabora


01.

Aflu care sunt condițiile tale

Avem o primă discuție în care tu îmi spui care sunt condițiile tale (venituri, vechime în muncă, istoric, codebitori, etc) și ce sumă ai avea nevoie.

02.

Identific soluția optimă

Identific băncile unde ai șanse reale să obții ceea ce ai nevoie, vin cu soluții complete și îți prezint ofertele cele mai bune din piață.

03.

Analiză comparativă a ofertelor

Analizăm ofertele băncilor, îți explic toți termenii și coordonatele de care să ții cont astfel încât să fii sigur că iei cea mai bună decizie. 

04.

Întocmesc dosarul pentru tine

Alegi oferta de creditare care ți se potrivește iar eu mă ocup de întocmirea dosarului de credit. Un dosar bine întocmit de la început are șanse mai mari de aprobare într-un timp foarte scurt.


05.

Susțin dosarul în fața băncii

Negociez costuri și dobânzi, grăbesc analiza, țin legătura cu evaluatorul, notarul și reprezentanții băncii.

06.

Te scutesc de drumuri

Voi rezolva toate solicitările venite din bancă în timp real, iar pentru orice hârtie sau semnătură solicitată de bancă, mă deplasez în locul tău.

07.

ZERO costuri pentru tine

Pe mine mă plătesc băncile doar dacă obțin aprobarea creditului, astfel am tot interesul să mă asigur că procesul de creditare se derulează în condiții optime și să te ajut, fără nici un cost pentru tine.

08.

Doar semnezi contractul!

După ce avem aprobarea și m-am asigurat că ai luat cunoștință de toți termenii contractului pe care urmează să îl semnezi, te deplasezi la bancă pentru încheierea tranzacției.

Recenzii

Ce spun clienții

Dacă aveți orice întrebare,
apelați-mă la numărul 0742.340.888

…și ne punem pe treabă!