Cum te ajută brokerul de credite

Înteleg perfect. Câteodată, riscul de a colabora cu cineva pe care nu îl cunosti prea bine, te poate împiedica să obții ceea ce îți dorești.

Dar mai știu și că acest salt de încredere îți poate schimba viața, de cele mai multe ori în mai bine.

De aceea, eu îți garantez o experiență pozitivă în găsirea celei mai bune variante de creditare și îți obțin 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐢𝐜𝐢 𝐝𝐨𝐛𝐚̂𝐧𝐳𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐧𝐞𝐠𝐨𝐜𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭 𝐜𝐮 𝐛𝐚̆𝐧𝐜𝐢𝐥𝐞, 𝐟𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐮𝐧 𝐞𝐟𝐨𝐫𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐭𝐚.

Reiterez aici principalele motive pentru care să mă contactezi dacă ai nevoie de finanțare prin credit:

✔️Îți dezvălui cele mai bune oferte de credite bancare existente pe piata financiar-bancară (lucrez cu toate băncile) și negociez costuri pentru tine.

✔️Îți explic fiecare cost / comision și realizez pentru tine un tabel de rambursare.

✔️Te ajut să intelegi termenii financiari-bancari și îți explic pe înțelesul tău cum se va desfășura procesul de creditare.

✔️Îți întocmec dosarul de creditare. Cu cât este mai bine întocmit, cu atât șansele tale de a obține un credit bancar cresc.

✔️Studiez împreună cu tine contractul de creditare și îți ofer toate informațiile necesare pentru ca tu să înțelegi pe deplin fiecare punct contractual.

✔️Dacă este necesar, în cazul unui credit ipotecar, te pun în contact cu cei mai buni notari și/sau evaluatori.

✔️Te susțin pe toata durata semnării contractului de creditare.

✔️Sunt alături de tine până în momentul încasării banilor aferenți creditului, dar și după.

Este un serviciu absolut GRATUIT pentru tine, eu sunt plătită de banca de la care iei creditul, deci am tot interesul să mă asigur că ți se aprobă în condițiile tale.

Tu în cine ai încredere atunci când îți alegi creditul?

#creditadvisor#creditipotecar#creditimobiliar#brokercredit#broker#credit#nevoipersonale#creditconstructie#creditteren#vreaucredit#tranzactie#consultantfinanciar#imobiliarecluj#tranzactii#brokercluj#consultantafinanciaragratuita#creditecluj#refinantare#nouacasa#primacasa#dobandafixa#brokercrediteipotecare#brokercrediteipotecarecluj#vreaucredit#ircc#robor#scorFICO#biroudecredit#eligibilitate#avansipotecar #achizitieimobil #avansminim #refinantareipotecar

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *